P5182201-01-gaard-31

Sønderjylland

Egnsretter fra Sønderjylland

Grønlangkål 
Gæstemad 
Gåsesortsuppe med boghvedegrynsklumper 
Herrnhutkager 
Honningkage fra Christiansfeld 
Hvide pølser 
Hvidkålsbyttel 
Ingenting 
Irish Stew 
Irsk stuvning 
Kaffebrød fra Barsø 
Kartoffelsuppe 
Kathrineblommetærte 
Kjæltringspandekage 
Kløbenboller 
Knepkager I 
Knepkager II 
Knæpkager 
Kringler 
Kujesuppe 
Kvædebrød (konfekt) 
Kålpølser 
Leverpostej 
Lærerduelse 
Muldvarpeskud 
Musenødder 
Nøddekrans 
Ovnbagt æblekage 
Plætskner 
Ris a l’amande med svesker 
Riskage fra Højer 
Rollemops i gelé 
Rugbrødslagkage med hindbærsyltetøj 
Ruskomsnusk 
Rød saftbudding med cremesauce 
Sandkage med rom 
Skipperkål 
Skomagerduelse 
Skræddersovs 
Sne med wienersauce 
Snysk 
Solei 
Solæg 
Sortpølse 
Sortsuppe 
Stang 
Streuselkuchen 
Stribetærte 
Strøjselkage 
Sur/sød suppe med rismelsboller 
Suramsuppe 
Surrib 
Sursuppe 
Syresuppe 
Sønderjysk grønlangkål 
Sønderjysk leverpostej 
Sønderjysk ribben 
Sønderjysk stang 
Sønderjyske boller 
Sønderjyske fiskefrikadeller 
Sønderjyske frikadeller 
Sønderjyske kringler 
Sønderjyske æbleskiver med svesker 
Tarregrød 
Torsk o æ fa’ ( Torsk I fad) 
Tvebaksbudding 
Tyk snysk 
Vinsuppe med flæsk (skinke) 
Æblekage 
Ølsuppe 
Ålekvabbesuppe 
Åleroulade 
Brødbudding 
Brødsuppe med kærnemælk 
Brødtorte 
Brødtærte 
Bønderduelse 
Bøndersovs 
Christiansfelder honningkage 
Døde frikadeller 
Fattigmandsduelse 
Fedtebrød 
Fedtkager 
Festkringle 
Fiskefrikadeller 
Flæsketerningsovs 
Frisisk ølsuppe 
Gammeldags hvidkål 
Gode råd (Goed raj) 
Griseskanker med kødboller 
Airsju (eiris sju) 
Barsø kaffebrød 
Blodpandekager 
Boghvedegrød 
Boller