Egnsretter fra Midtjylland
Hornfisk i sovs
Hvidkål fra Bjerre Herred/ Vejle
Julekål
Julekål fra Horsens
Kjærn’vælling med flæskebrø’
Klipfisk fra Djursland
Koldskål med revet rugbrød
Krydderkage med bygmel
Kråsesuppe
Kråsesuppe fra Hjortsvang
Kumper
Kærnemælksvælling
Kålpølser
Lammekoteletter med ærter
Pullimut
Skidenæg med gistet brød
Stegte ål fra Grenaa
Stegte ål fra Helgenæs
Syltede kålpølser
Sylteflæsk
Trilleribs med fløde
Vagtel med glaserede svampe
Varmt svinehoved
Warm swin’howed
Æbleflæsk
Æbleflæsk fra Djursland
Øl-ben
Ølhøvl
Ålerullepølse
Brede boller
Djurslands klipfisk
Finker
Flødehvidkål med kanel og sukker
Frikadeller fra Horsens
Gadelams-æggepandekage
Blodkumper