Egnsretter fra Fyn
Gærvafler
Hagen kål
Homfisk
Homfisk i gelé
Homfiskesuppe
Hornfiskefrikassé
Husets æbleflæsk
Huttegrød
Hvergarnsgrød
Højpandekager
Jødetorsk
Kage på tråd
Karbusseflæsk
Kartoffelfrikadeller
Kertemindekage
Kertemindetorsk
Kirsebærsuppe
Kjørmispandekager
Kløser
Kløsesuppe
Kommenskringler
Kvabbebøf
Langfredagsgrød
Langkål
Løgsovs
Løgtsspannekager
Maskintorsk fra Bogense
Nordost-sovs
Oksekød i peberrodssovs
Oplagt mælk
Pellesuppe
Pigegilde
Pindsvinesuppe/pindsvinekød
Pirreæg
Plukkesteg
Prossekage
Puddi
Pudding
Rabarberflæsk
Rabarbergrød fra Nyborg
Rusknismusk
Rygeost fra Fyn
Rødgrød med fløde
Røgost
Røræg
Sagosuppe
Saltsuppe
Sildeæggekage
Skagentorsk
Skinkefrikadeller
Skjørmælk
Skrabekage
Skrædderduelse
Skærtorsdagskål
Skørost
Slågilde
Smækvælling
Smørgrød
Snurregrød
Stegte sild med æblemos
Sykager
Sødsuppe
Torskefrikadeller
Torskehaler med flæsk
Tykke ærter
Tynde ærter
Tør langkål
Vafler
Vingelé
Æbleflæsk med løgsovs
Æblekage fra Hindsholm
Æblekage fra Østfyn
Æbleskiver med lov
Æblesuppe
Ævle i pande
Ævle i pande m. løgsovs
Øl med pind
Ålefrikassé
Brunsviger
Brødæggekage
Byggrød
Degneost
Duelse
Dyp-ud-af-vinduet
Fastelavnsboller
Fattig Per Eriksen
Finker fra Hindsholm
Flødeost
Flødevafler
Fynsk flødeost
Fynsk rygeost
Grever
Appetitost
Aspargessuppe
Bakskuld
Bankeflæsk
Bergfisk med sennepssovs
Blødost
Bogense maskintorsk
Boller til saltsuppe
Brasegrød